Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой пробвал ли да си сложи диодни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето и моите. От година не са мръднали да чукна на дърво, че смяната ще е малко кофти. Те и снимките са от тогава
    (това е само на габарити)

Last edited by CHILIEV; d.m.y г., 16:05.
    Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Здравейте

И аз съм се навил за бели ...тези дни ще ги тествам...ще кача снимки и без друго нямам на колата на компа
      Genoff
      Alfa Romeo 145 1.9 TD

Comment

лошото на габаритните светодиоди е че на дневна светлина трудно се различава че светят. иначе и аз досега да съм боднал едни.
        точка

Comment

За габарита си поръчах ето тези: http://www.ebay.co.uk/itm/3306489073...84.m1439.l2649

и по един комплект Найт Брейкър+ Н7 и Н1 за къси и дълги.
          Last edited by Lyubo; d.m.y г., 19:05.
          Alfa 156, 2.0 TS
          VW Vento 1.8- Бившата
          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            лошото на габаритните светодиоди е че на дневна светлина трудно се различава че светят. иначе и аз досега да съм боднал едни.
            А защо ти е да се виждат денем?
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              А защо ти е да се виждат денем?
              светодиодни габарити се слагат обикновено щото има ксенон и да не жълтеят габаритите. шофирайки обаче през деня, поради цвета си на светене и габаритите и ксеноните се забелязват по-трудно и катаджиите се заяждат.
              точка

Comment

http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712
                Мисля да правя поръчка скоро, та може да се кооперираме. Аз на фаровете съм сложил диоди и сега мисля да оборудвам стоповете, мигачите, номера, плафона и багажника. Общо взето всичко дето е ламБа ше го сменям с диод.
                За стоповете съм се спрял на това за сега
                Last edited by shagrath; d.m.y г., 16:14.
                145 1.6 boxer
                146ti

Comment

Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщение
                  Мисля да правя поръчка скоро, та може да се кооперираме. Аз на фаровете съм сложил диоди и сега мисля да оборудвам стоповете, мигачите, номера, плафона и багажника. Общо взето всичко дето е ламБа ше го сменям с диод.
                  един съвет само, размерите на крушката са дадени. измери дали ще влязат в дупката на ширина и дълбочина да не стане фал.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    един съвет само, размерите на крушката са дадени. измери дали ще влязат в дупката на ширина и дълбочина да не стане фал.
                    Задължително ще меря, по-лошото е, че никога не съм ги сменял на стопове и мигачи и не съм сигурен за цокъла, но и това ще проверя. Даже още сега слизам да видя
                    145 1.6 boxer
                    146ti

Comment

• Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщение
                      Задължително ще меря, по-лошото е, че никога не съм ги сменял на стопове и мигачи и не съм сигурен за цокъла, но и това ще проверя. Даже още сега слизам да видя
                      Тук можеш да видиш
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        светодиодни габарити се слагат обикновено щото има ксенон и да не жълтеят габаритите. шофирайки обаче през деня, поради цвета си на светене и габаритите и ксеноните се забелязват по-трудно и катаджиите се заяждат.
                        Колев, позволи ми да не се съглася! Примерно на ГТВ-то са отделно от фаровете и си се забелязват.Много зависи от фара, също така денем ...предни габарити в слънчев ден ...не се забелязват..освен ако не са в някакъв цвят различен от жълт и бял

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                          Колев, позволи ми да не се съглася! Примерно на ГТВ-то са отделно от фаровете и си се забелязват.Много зависи от фара, също така денем ...предни габарити в слънчев ден ...не се забелязват..освен ако не са в някакъв цвят различен от жълт и бял
                          може разбира се. ако те кефи със светодиоди що пък не
                          точка

Comment

• дълбочината на стопа и мигача са по 5см, но за по-сигурно да кажеме 4,5, а широчината на входа за крушката е около 3см (много е трудно да се завреш там)
                            мерил съм на 145, че виждам тука се коментират и GTV да не стане объркване
                            Значи тази която съм харесал влиза перфектно

---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                            Тук можеш да видиш
                            Добре, това значи ли, че цокъла е p21/5w
                            145 1.6 boxer
                            146ti

Comment

• ахам, двойни крушки. 5 вата за габарити и 20вата за стоповете.
                              точка

Comment

• Цитат:
                                Първоначално публикувано от shagrath

колега аз днес пробвах едни такива, но не се събраха......че се наложи да ги връщам

Comment

Working...
                                X