If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
светодиодни габарити се слагат обикновено щото има ксенон и да не жълтеят габаритите. шофирайки обаче през деня, поради цвета си на светене и габаритите и ксеноните се забелязват по-трудно и катаджиите се заяждат.
http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712
Мисля да правя поръчка скоро, та може да се кооперираме. Аз на фаровете съм сложил диоди и сега мисля да оборудвам стоповете, мигачите, номера, плафона и багажника. Общо взето всичко дето е ламБа ше го сменям с диод.
За стоповете съм се спрял на това за сега
http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712
Мисля да правя поръчка скоро, та може да се кооперираме. Аз на фаровете съм сложил диоди и сега мисля да оборудвам стоповете, мигачите, номера, плафона и багажника. Общо взето всичко дето е ламБа ше го сменям с диод.
един съвет само, размерите на крушката са дадени. измери дали ще влязат в дупката на ширина и дълбочина да не стане фал.
един съвет само, размерите на крушката са дадени. измери дали ще влязат в дупката на ширина и дълбочина да не стане фал.
Задължително ще меря, по-лошото е, че никога не съм ги сменял на стопове и мигачи и не съм сигурен за цокъла, но и това ще проверя. Даже още сега слизам да видя
Задължително ще меря, по-лошото е, че никога не съм ги сменял на стопове и мигачи и не съм сигурен за цокъла, но и това ще проверя. Даже още сега слизам да видя
светодиодни габарити се слагат обикновено щото има ксенон и да не жълтеят габаритите. шофирайки обаче през деня, поради цвета си на светене и габаритите и ксеноните се забелязват по-трудно и катаджиите се заяждат.
Колев, позволи ми да не се съглася! Примерно на ГТВ-то са отделно от фаровете и си се забелязват.Много зависи от фара, също така денем ...предни габарити в слънчев ден ...не се забелязват..освен ако не са в някакъв цвят различен от жълт и бял
Колев, позволи ми да не се съглася! Примерно на ГТВ-то са отделно от фаровете и си се забелязват.Много зависи от фара, също така денем ...предни габарити в слънчев ден ...не се забелязват..освен ако не са в някакъв цвят различен от жълт и бял
може разбира се. ако те кефи със светодиоди що пък не
дълбочината на стопа и мигача са по 5см, но за по-сигурно да кажеме 4,5, а широчината на входа за крушката е около 3см (много е трудно да се завреш там)
мерил съм на 145, че виждам тука се коментират и GTV да не стане объркване
Значи тази която съм харесал влиза перфектно
---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:41 ----------
Цитат:
Първоначално публикувано от shagrath http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712
колега аз днес пробвах едни такива, но не се събраха......че се наложи да ги връщам
Comment